Gebruiksvriendelijke hotelsoftware

Cloudrooms is een aan uw wensen aanpasbaar All-in-One hotelsoftware. Het biedt hotelkamerbeheer via uw mobiele telefoon, tablet of computer voor een ongehoord lage prijs. Inclusief alle functies die u nodig hebt voor het beheren van het hotel, van boekingsoverzicht tot boekhouding.

Wat Cloudrooms voor je kan betekenen

Cloudrooms vereenvoudigt het beheer van jouw hotel, appartementen en B&B op het gebied van reserveringen, facturering, communicatie, planning, financiën, schoonmaak en nog veel meer. Je hebt snel overzicht over alle essentiële informatie en kan hierdoor beter actie ondernemen en beslissingen nemen. Met alle apparaten, waaronder mobiele telefoon, tablet, pc, heb je overal ter wereld toegang. Contextgevoelige hulp is overal beschikbaar.

Reserveringsoverzicht

Cloudrooms biedt je een reserveringsoverzicht waarin je direct aan het kleurenschema kunt herkennen of het gaat om een boeking of aanvraag, en of de gast al is ingecheckt of uitgecheckt. Het reserveringsoverzicht toont ook de factuurstatus, bijvoorbeeld of de factuur moet worden overhandigd of per e-mail moet worden verzonden, of een factuur al dan niet is betaald. Bovendien bied Cloudrooms de mogelijkheid om een tweede persoon een boeking te laten controleren, waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

Check in / Check out en aanwezige gasten

Naast het reserveringsoverzicht biedt Cloudrooms ook overzichten met alle gasten die op een bepaalde dag in- of uitchecken. Daarnaast geeft dit overzicht aanvullende informatie, zoals de factuurstatus en worden de gasten voor de komende dagen vermeld.

Prijsstelling

Speciale boekingsvoorwaarden of prijsveranderingen kunnen gemakkelijkworden doorgevoerd. Voor iedere kamercategorie kunnen prijzen kunnen worden toegewezen, voor iedere klant en bedrijf kunnen aparte prijzen worden vastgelegd. Bovendien kunnen seizoensprijzen worden ingevoerd, en ook dagprijzen, bijvoorbeeld verschillende prijzen tijdens de week en in het weekend.